Selecteer een pagina

De tijd is weer aangebroken om lekker knus binnen te zitten en te gaan handwerken. Uh, dat handwerken doe ik het hele jaar door buiten en binnen dat maakt mij niet uit. Ha ha ha. Wat voor mij wel anders is, is mijn gevoels-stemming in de vorm van mijn creativiteit. Het is net als dat zomerse jurkje dat met vette korting in de winkel blijft hangen omdat je het toch niet meer gaat dragen dit jaar. Warme truien, heerlijke kruidige thee en vers gebakken kruidcake, de aardse warme kleuren van de herfst. Yes, dat spreekt me echt wel aan nu. Dus daag, felle frisse zomerse geuren en kleuren tot volgt jaar.

Het herfstmandje A4 patroon van mij ‘quiltfugeltsje’ is tijdelijk gratis te downloaden.

Omdat het volgende week herfstvakantie is bovenin Nederland, kun je mijn patroon van het herfstmandje gratis downloaden tot eind van deze maand, oktober. Daarna is deze te verkrijgen als diy-patroon in mijn webwinkel.

Het quiltatelier Fûgeltsje is gesloten vanaf 16 oktober tot 23 oktober a.s. Daarna is iedereen van harte welkom om gezellig weer langs te komen.

Het gebruik van het patroon is voor jezelf en niet om door te sturen of te verkopen. Maak hem naar eigen inzicht, ik heb alle patroondelen uit de losse hand geknipt en daarna op mijn manier de slowstitching erop losgelaten. Maar je kan natuurlijk altijd op je eigen manier het maken.

Er is niks leukers dan je werk aan de hele wereld te laten zien, maar ik zou het super fijn vinden als je er mijn naam tagged @hobbyshopfugeltsje en de hashtag #quiltfugeltsdesign erbij vermeld.

Hieronder een kleine fot tutorial.

Mijn lege A4-je lapje stof
Het begin is er.
Verschillende applicatiedelen zijn toegevoegd, zoals paddenstoelen, blaadjes en bloemetjes.
De kleur garens zijn erbij gezocht. Dat wil niet zeggen dat ik alle kleuren die je hier ziet liggen heb gebruikt.
Extra leuk om toe te voegen zijn kraaltjes en pailletjes
Werk het het af d.m.v. bijsnijden/ knippen en een rijgsteekjes erbij langs te maken.
Klik op het plaatje hierboven om het patroon ‘herftsmandje ‘ te downloaden.